‘OH Leuven-sensatie Xavier Mercier op weg naar Belgische topploeg’

‘OH Leuven-sensatie Xavier Mercier op weg naar Belgische topploeg’
Dinsdag 02 maart 2021 - 12:00   I   door Redactie

Xavier Mercier (31) blijft maar indruk maken in de Jupiler Pro League. Maandagavond was de Fransman nog auteur van een geweldig doelpunt tijdens OH Leuven-Antwerp. Het levert Mercier straks wellicht een fraaie transfer op.

In de herfst van zijn spelerscarrière, lijkt Mercier immers nog een toptransfer te gaan versieren. De aanvallende middenvelder zou na afloop van dit seizoen naar een Belgische topploeg kunnen trekken. Er is interesse van enkele teams en Mercier zelf staat open voor een transfer.

In januari werd Mercier al een eerste keer in verband gebracht met een verhuis naar een Belgische topclub. Toen kwam het niet tot een transfer omdat OH Leuven zijn smaakmaker niet wilde verkopen. Na het seizoen zou OHL wel willen meewerken aan een deal.

1 miljoen

Eerder werd KRC Genk al genoemd als potentiële bestemming voor Mercier, maar er zouden (Belgische) kapers op de kust liggen. De Fransman ligt tot medio 2022 onder contract in Leuven en zijn marktwaarde bedraagt 1 miljoen euro. Hoeveel OHL voor Mercier wil, moet nog blijken.

Poll: Vind jij Mercier goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  OH Leuven  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024