John van den Brom toont geen genade voor sterkhouder bij Genk: "Het is over"

John van den Brom toont geen genade voor sterkhouder bij Genk:
Zaterdag 13 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

In een poging om de trein weer op de rails te krijgen, probeert trainer John van den Brom vanalles uit bij Genk. En daarbij is hij niet bang om gevestigde waarden tegen de schenen te schoppen.

Eén daarvan is Danny Vukovic. De 35-jarige Australische doelman zat afgelopen woensdag in de bekermatch tegen STVV verrassend op de bank ten voordele van de 17 jaar jongere Maarten Vandevoordt. En Van den Brom bevestigde op zijn persconferentie voor de match van zaterdagavond tegen KV Oostende ook dat Vandevoordt de nieuwe nummer één wordt.

Zo zet de Nederlandse coach zijn aanvoerder Danny Vukovicop blijvend op de bank. “Dat is geen makkelijke beslissing”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Maar ik heb een goed gesprek gehad met Danny, hoe moeilijk zoiets ook uit te leggen valt. Ik had niet het gevoel dat hij in zijn allerbeste periode zat."

35 jaar

Geen geheel onlogische beslissing, maar in zijn uitleg toonde Van den Brom zich keihard voor Vukovic. "Natuurlijk is hij ontgoocheld en is dit voor hem op dit moment moeilijk te accepteren. Maar ergens begrijpt hij het wel. Danny is 35 jaar. Het moment dat het over is, komt dan steeds dichterbij. Dat is heel moeilijk om mee om te gaan.” 

Poll: Wie moet er volgens u in doel staan bij KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024