Beerschot dankt Noubissi tegen Oostende, OH Leuven speelt gelijk

Beerschot dankt Noubissi tegen Oostende, OH Leuven speelt gelijk
Maandag 10 augustus 2020 - 20:55   I   door Redactie

Promovendi Beerschot en OH Leuven zijn op maandagavond ook aan de competitie begonnen. Beerschot ging na 2 treffers van Noubissi winnen bij KVO, Leuven speelde thuis gelijk tegen Eupen.

De wedstrijd was nauwelijks op gang getrapt en Beerschot kreeg al een doelpunt cadeau van KV Oostende. Nieuwkomer Guillaume Hubert voetbalde veel te laks uit, Pietermaat pikte de bal op en schotelde Noubissi het makkelijkste doelpunt uit zijn carrière voor. KVO groeide nadien in de wedstrijd, Gueye miste voor rust nog 2 fraaie kansen.

Na de pauze had Oostende best snel de gelijkmaker beet. Hjulsager zette perfect voor en Vandendriessche duwde binnen. Beerschot probeerde zich nadien te herstellen en deed dat ook. Na een vrije trap duwde Noubissi de bal in het slotkwartier met veel gevoel binnen. Beerschot behield vervolgens goed de organisatie en pakt meteen 3 knappe punten.

Leuven pakt een punt tegen Eupen

OH Leuven begon met 9 spelers met 1A-ervaring aan de wedstrijd. Het was Eupen dat het beste van het spel had, maar qua kansen was het evenwichtig. Duplus (OHL) en Nuhu (Eupen) konden niet afwerken.

Na de rust domineerde Eupen, maar Leuven kwam tegen de gang van het spel in op voorsprong. Verdediger Kotysch kreeg na een ingestudeerd nummertje de bal en trapte die voorbij De Wolf in doel. Aan de overkant was Kotysch even later de anti-held. De Duitse verdediger kreeg een voorzet niet weg en Nuhu duwde de gelijkmaker binnen. Meteen een punt dus voor beide clubs na een meer dan aangename partij.

Poll: Terechte zeges voor Beerschot en OH Leuven?

TAGS  I  Beerschot  I  KV Oostende  I  OH Leuven  I  KAS Eupen

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024