Tottenham zwaar in de problemen, Atalanta haalt uit

Woensdag 19 februari 2020 - 22:53   I   door Redactie

Red Bull Salzburg en Atalanta hebben een optie genomen op de kwartfinales van de Champions League. RB Salzburg won dik verdiend met 0-1 bij Tottenham, terwijl Atalanta ruim de maat nam van Valencia.

Red Bull Salzburg had in de eerste helft al kansen genoeg om te scoren, maar dat lukte niet. Na de rust wel, dankzij een strafschop. Werner zette die feilloos om. Tot dan mochten de Spurs vooral doelman Lloris bedanken. Jan Vertonghen zat op de bank, Toby Alderweireld had alle moeite van de wereld achterin.

Atalanta speelde zijn Europese thuiswedstrijd tegen Valencia in San Siro en won met 4-1. De Nederlander Hateboer scoorde twee keer. De andere goals kwamen van Ilicic en Freuler voor Atalanta en van Cheryshev voor de bezoekers.

Poll: Denk jij dat Tottenham het nog redt?