Eupen stunt in eigen huis tegen teleurstellend Anderlecht

Zondag 28 oktober 2018 - 19:51   I

KAS Eupen heeft RSC Anderlecht weten te verrassen. De ploeg van Claude Makélélé veroverde in eigen huis de scalp van paars-wit. Eupen maakte het verschil in de eerste helft en hield na rust stand. Een late aansluitingstreffer van Santini bracht geen zoden meer aan de dijk.

Een érg zwak Anderlecht keek tegen de rust al tegen een 2-0-achterstand aan in Eupen. Eerst knalde Luis Garcia nog tegen de paal, maar niet veel later gaf Didillon toch het nakijken. Amper vijf minuten later verdubbelde Toyokawa de voorsprong en zo moesten Hein Vanhaezebrouck en zijn spelers gaan herbronnen in de kleedkamer.

Dat deden ze. Na rust overpowerde paars-wit de thuisploeg, maar een doelpunt viel maar niet. Tien minuten voor affluiten buffelde Santini de 2-1 tegen de touwen. Het piepte en kraakte bij Eupen, maar De Panda's hielden stand en pakken zo drie belangrijke punten. Voor Anderlecht is het opnieuw naar af.

Poll: Is dit een correct resultaat?