Mevrouw Coucke gaat spelers van RSCA onder handen nemen

Mevrouw Coucke gaat spelers van RSCA onder handen nemen
Donderdag 27 september 2018 - 17:00   I  

Marc Coucke is al sinds vorig seizoen de grote baas van RSC Anderlecht. De zakenman heeft heel wat werk bij zijn nieuwe club en dus draagt ook wederhelft Nathalie haar steentje bij. Zij komt zich bij paars-wit bemoeien met de zaken.

In een interview met Het Nieuwsblad vertelt Nathalie Coucke over het drukke leven van haar echtgenoot en zichzelf. “Achter elke beslissing zit honderden uren werk. We hebben inmiddels geïnvesteerd in zestien bedrijven. Bij een aantal daarvan ben ik heel actief betrokken”, klinkt het.

“Ik vind het ook belangrijk dat je als koppel een aantal raakpunten hebt. Zodat ik kan begrijpen waar Marc mee bezig is. Bij RSC Anderlecht heb ik bijvoorbeeld niet echt een actieve functie, maar bij bijna alle thuismatchen ga ik mee, en als het mogelijk is, nemen we ook de kinderen mee.”

Saint-Guidon heringericht en kostuums voor spelers

Al is daar verandering in aan het komen, want Nathalie gaat zich met enkele zaken binnen Anderlecht bezighouden. “Ik doe nog altijd in kunst, maar het werk van toen valt niet te combineren met het leven dat we nu leiden en de opvoeding van onze kinderen. Dus probeer ik het nu allemaal zo’n beetje te combineren: de kunst integreer ik nu in mijn werk voor onze hotels.”

“Zo werk ik met Kamagurka en Koen Vanmechelen, die beiden nieuwe werken voor ons maken. In het stadion van Anderlecht heb ik dan weer samen met mijn zus de Saint-Guidon, een van de restaurants daar, heringericht. En nu ben ik aan het kijken voor de kostuums die het bestuur en de spelers zouden kunnen gaan dragen, in hun vrije tijd. Ik probeer overal mijn steentje bij te dragen”, besluit mevrouw Coucke.

TAGS  I  Anderlecht

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024