Rode Duivels plots op andere zender: "Ze kunnen er bij de VRT niet mee lachen"

Rode Duivels plots op andere zender:
Dinsdag 04 september 2018 - 11:34   I   door Redactie

De Rode Duivels spelen vrijdag een oefeninterland in Schotland en dinsdag begint de Nations League tegen IJsland. Stem niet af op de VRT, want VTM is met de uitzendrechten gaan lopen.

 

"Tijdens de huldiging in Brussel zag ik vanop de eerste rij hoe zot de Rode Duivels ons land hebben gemaakt", zegt VTM-presentator Maarten Breckx in Humo. "Op die golf kunnen wij misschien verder surfen. Nu, we gaan het warm water niet opnieuw uitvinden. We hebben de oefeninterlands tegen Portugal en Egypte ook al uitgezonden en dezelfde gezichten komen terug. Het zal dus behoorlijk vertrouwd aanvoelen voor de kijker."

Bij de VRT zouden ze er niet om malen, omdat de uitzendrechten voor het EK 2020 en het WK 2022 wel in het bezit zijn van de openbare omroep. "Tiens, ik heb gehoord dat ze er bij de VRT toch niet mee konden lachen. Akkoord, die toernooien zijn het summum. Maar voor de wedstrijd tegen Schotland zitten we wel in Hampden Park, één van de mooiste stadions van Europa. En na IJsland volgt er een derby der Lage Landen tegen Nederland. Daar ga ik graag voor zitten", aldus Breckx. 

"Voetbal is één van de weinige dingen waar mensen nog live naar kijken in plaats van uitgesteld. Ze willen Hazard, Courtois en Kompany aan het werk zien. Maar op welke zender de match wordt uitgezonden, dat kan ze weinig schelen, daar ben ik me terdege van bewust", zegt Breckx.

Poll: Welke zender moet voor jou de Rode Duivels uitzenden?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024