Vanaken weet al wat te doen bij Rode Duivels: 'Samen naar FC De Kampioenen kijken'

Vanaken weet al wat te doen bij Rode Duivels: 'Samen naar FC De Kampioenen kijken'
Dinsdag 04 september 2018 - 08:14   I   door Redactie

Hans Vanaken werd voor het eerst opgeroepen voor de Rode Duivels. Bij vader en oud-profvoetballer Vital Vanaken kwam dat nieuws uiteraard ook binnen. Hij is erg trots op zijn zoon van Club Brugge.

"Club zit in een goede periode, dat speelt natuurlijk allemaal mee”, zegt vader Vital in Het Nieuwsblad. “Maar Hans zelf is niet slecht bezig, nee. Dat hij nu geselecteerd werd voor de Rode Duivels is daar het mooiste bewijs van. Wraak voor die keren dat hij werd afgeschreven? Neen, zo zie ik het niet. Gelukkig.”

“Ik heb de bekendmaking niet eens live gevolgd”, vervolgt Vital. “Pas toen ik 's avonds terugkeerde van mijn werk was er iemand die me belde en me het nieuws vertelde. Mijn vrouw en ik hebben dan maar een flesje cava gekraakt. Echt feesten hebben we niet gedaan. En Hans ook niet. Je kent hem, hè. Hij is altijd rustig. En hij zal ook niet meer veranderen."

FC De Kampioenen

Volgens de krant moet Vanaken zich niet onwennig voelen in de selectie van de Rode Duivels. "Met Leandro Trossard - met wie hij nog samenspeelde bij Lommel - en met Thomas Meunier - met wie hij nog samenspeelde bij Club Brugge - vindt Vanaken toch twee oude bekenden terug bij de Rode Duivels. En met Jan Vertonghen in de selectie heeft Vanaken bij de Duivels alvast een even grote FC De Kampioenen-fan gevonden als zichzelf", klinkt het in HNB.

TAGS  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024