“Waarom zou hij geen 30 of 40 goals voor Real Madrid kunnen maken?”

“Waarom zou hij geen 30 of 40 goals voor Real Madrid kunnen maken?”
Zondag 02 september 2018 - 14:00   I  

Real Madrid doet het allesbehalve slecht in het post-Ronaldotijdperk. In La Liga begon de Champions Leaguewinnaar met een foutloze 9 op 9 aan het nieuwe seizoen. Wat opvalt: Karim Benzema lijkt wel herboren. De Franse spits zit al aan vier competitiegoals, amper één minder dan gedurende het volledige vorige seizoen.

In de Spaanse media krijgt Julen Lopetegui pluimen op zijn hoed voor de reïncarnatie van Benzema. Maar ik heb Karim niet veranderd. Hij is een geweldige speler. Altijd al geweest. Het is zijn verdienste dat hij zo goed voor de dag komt. Hij speelt goed en helpt de ploeg met zijn spel en doelpunten. Ik hoop dat hij op de ingeslagen weg verdergaat”, aldus Lopetegui op het persmoment na afloop van Real-Leganes.

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo rust er dit seizoen veel hoop op de schouders van Benzema. De Fransman moét voor meer doelpunten zorgen dan de voorbije seizoenen het geval was. Lopetegui gelooft alvast in zijn spits.

Topschutter?

“Of hij topschutter kan worden? Waarom niet? Waarom zou Karim geen dertig of veertig doelpunten kunnen maken dit seizoen? Al staat het teambelang steeds voorop, het is geen verplichting om topschutter te worden. Doelpunten zijn de verdienste van een hele ploeg, maar een aanvaller moet ze uiteraard wel maken.”

Poll: Zie jij Benzema dit seizoen topschutter worden in La Liga?

TAGS  I  Real Madrid  I  Leganes

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024