Fans Club Brugge zijn het kotsbeu: “Dit is onaanvaardbaar”

Fans Club Brugge zijn het kotsbeu: “Dit is onaanvaardbaar”
Zondag 02 september 2018 - 09:07   I  

De fans van Club Brugge zijn het grondig beu. Al járen willen ze het Jan Breydelstadion inruilen voor een nieuwe en veel modernere voetbaltempel, maar tot op heden kon blauw-zwart nog steeds niet beginnen met de bouw van een nieuw stadion. En dus lanceren de fans van Club nu zelf een oproep.

Het begon allemaal met een foto van het Jan Breydelstadion die de ronde doet op het internet. Daarop is te zien dat een deel van het stadion waar Club Brugge en Cercle Brugge in spelen in erbermelijke staat is. Nu doet ‘Taskforce 5 na 12’, een denktank van Brugse diehards een oproep in een open brief. Er wordt gesmeekt om een nieuw stadion.

De volledige open brief:

"We schrijven maart 2008: stad Brugge geeft zijn fiat voor een nieuw stadion voor Club.

Tien lange jaren al droomt elke Clubfan van een eigen voetbaltempel. Door procedureslagen, afgekeurde vergunningen, politiek gebakkelei en bezwaren van kleingeestige ondernemers met een groot ego is die droom stilaan een nachtmerrie aan 't worden.

Club, dé ambassadeur bij uitstek van de stad Brugge speelt anno 2018 nog steeds in een volledig gedemodeerd stadion: overal betonrot, niet te harden rioolstank, verstopte toiletten, kapotte water- en electriciteitsleidingen, waterlekken, kletsnatte fans bij de minste plensbui.

Tenenkrullend en onaanvaardbaar dat de Belgische kampioen op die manier straks de top van het Europese voetbal moet ontvangen.

Club, zijn hondstrouw blauwzwart legioen, de fans van onze toekomstige Europese tegenstanders en België als voetballand verdienen beter. Hoog tijd voor ons land om een infrastructurele inhaalbeweging te maken.

HET IS 5 NA 12!

Plaats onderstaande boodschap op jullie tijdlijn en op de officiële social media kanalen van onze Europese opponenten.

Graag massaal delen.

We are Bruges!”

Poll: Heeft Club Brugge een nieuw stadion nodig?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024