Boskamp over kersvers Rode Duivel: "Hij steekt er met kop en schouders bovenuit"

Boskamp over kersvers Rode Duivel:
Zaterdag 01 september 2018 - 09:20   I  

Roberto Martinez heeft vier nieuwe jongens een kans gegeven om zich te bewijzen. Timothy Castagne, Leandro Trossard, Birger Verstraete en Hans Vanaken krijgen de kans om zich te tonen.

 

Volgens Johan Boskamp is de selectie van Trossard heel normaal/ 'Bossie' is grote fan van de kleine Limburger. “Het is volslagen normaal dat Trossard is opgeroepen. Dat ventje is gewoon een heel erg goede voetballer, een van de meest aantrekkelijke in België zelfs. Steekt er met kop en schouders bovenuit in de eigen competitie. Zo'n speler waar je als liefhebber voor naar het stadion komt. Kan een mannetje uitspelen, heeft diepgang, rust en longinhoud. Ik hoopte al dat hij erbij ging zitten. Als hij vorig jaar niet zoveel blessureleed had gekend, had hij er zelfs op het WK in Rusland bij moeten zijn. Leandro had het in het verleden even moeilijk en trok naar OH Leuven, maar is nu helemaal doorgebroken. Hij heeft zijn selectie afgedwongen.” Dat vertelt hij in Belang van Limburg.

Ook de selectie van Hans Vanaken vindt Boskamp op zijn plek. “Hans Vanaken zijn geluk is dat Kevin De Bruyne geblesseerd is en Radja Nainggolan niet meer komt. Hij zat er al kort tegenaan en heeft nu de mogelijkheid om te laten zien dat hij erbij hoort. Hij heeft keihard gewerkt na een mindere periode. Bij Lokeren was Hans echt ontzettend sterk, maar bij Club Brugge had hij het in het begin lastig. Pas onder Leko is zijn ster weer gaan schitteren. Dat voetbal past beter bij hem en hij doet het nu fantastisch.”

TAGS  I  Rode Duivels  I  RC Genk  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024