Martinez had nog een nieuwkomer erbij willen hebben: "Maar hij is nu geblesseerd"

Martinez had nog een nieuwkomer erbij willen hebben:
Vrijdag 31 augustus 2018 - 12:38   I   door Redactie

Roberto Martinez heeft voor het eerst gereageerd op de selectie van de Rode Duivels. Hij haalde enkele nieuwkomers bij de selectie, waaronder Hans Vanaken en Leandro Trossard.

“Het is belangrijk voor de nieuwe jongens om eens ritme op te doen bij de Rode Duivels. De anderen kunnen hen vooruithelpen met hun ervaringen van op het WK. Birger is iemand die heel veel concurrentie heeft gekend bij zijn club en zich toch heeft weten te manifesteren. Daarom is hij erbij. Timothy Castagne heeft het voordeel van zijn polyvalentie. Dennis Praet houden we ook in het oog, helaas sukkelde hij de laatste weken met een blessure", aldus Martinez.

Henry

Er werd ook bekendgemaakt dat Thierry Henry de nieuwe T2 wordt. “Thierry heeft ervaring, kent onze manier van werken en kan de spelers iets bijbrengen. Er wacht hem een mooie toekomst als trainer”, zegt Martinez. “Henry wil zich concentreren op zijn carrière als coach. We zijn dan ook blij dat hij wil blijven en onze opdracht voortzetten die we zijn gestart in Rusland. Er komen nieuwe spelers bij en we willen even goed zijn in de Nations League. Voor de groep is het belangrijk dat hij erbij is. Hij heeft op het WK een sterke indruk op de spelers nagelaten.”

TAGS  I  Rode Duivels

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024