PSV en Benfica naar Champions League, Salzburg laat zich ringeloren

PSV en Benfica naar Champions League, Salzburg laat zich ringeloren
Woensdag 29 augustus 2018 - 22:51   I  

PSV, Benfica en Rode Ster Belgrado zijn de laatste drie ploegen die zich woensdagavond wisten te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. PSV en Benfica wonnen zonder problemen, terwijl Rode Ster het Oostenrijkse Red Bull Salzburg wist te verrassen.

PSV-Bate Borisov 3-0

Na een 2-3-zege in de heenmatch won PSV ook de return. Halverwege was de zaak al beklonken, na goals van Bergwijn en de Jong. Na rust legde Lozano de 3-0-eindstand vast.

PAOK-Benfica 1-4

Benfica kwam vorige week, in eigen huis, niet verder dan een 1-1-gelijkspel. In Griekenland zette de Portugese topclub de puntjes op i. Jardel, Salvio (2) en Pizzi zorgden samen voor vier goals en zo werd de vroege openingstreffer van Prijovic uitgewist.

Red Bull Salzburg-Rode Ster Belgrado 2-2

Salzburg speelde in eigen huis een 2-0-voorsprong bij elkaar na twee doelpunten van Dabbur, maar rond het uur gaven de Oostenrijkers alles uit handen. Ben scoorde twee keer in iets meer dan een minuut tijd en hing de bordjes zo weer in evenwicht. Het bleef 2-2 en zo mag Rode Ster op basis van gemaakte uitdoelpunten naar de poules van het kampioenenbal.

TAGS  I  PSV  I  Bate Borisov  I  Red Bull Salzburg  I  Rode Ster Belgrado  I  Benfica  I  PAOK

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022