Timmy Simons hakt knoop door over voorstel van Martinez

Timmy Simons hakt knoop door over voorstel van Martinez
Maandag 27 augustus 2018 - 07:30   I   door Redactie

Roberto Martinez wil Timmy Simons als nieuwe assistent. De bondscoach verklapte eerder al dat hij er graag een Belgische T3 bij wil.

Martinez moet op zoek naar een extra lid voor zijn technische staf. Simons zou het dus kunnen worden. Bart Verhaeghe is de voorzitter van Club Brugge en ondervoorzitter van de Belgische voetbalbond. Hij is naar verluidt flink geschrokken van het telefoontje van Martinez. Verhaeghe heeft Simons niet in de technische staf bij Club opgenomen om hem enkele maanden later alweer af te staan.

Verhaeghe zou graag hebben dat Simons zijn werk bij de landskampioen afmaakt. Hij heeft Martínez dan ook gevraagd naar zijn alternatieven. Die heeft hij gekregen, maar duidelijk is wel dat de assistent van Leko de eerste piste is", schrijft HLN. De bondscoach zoekt ook nog een vervanger voor Graeme Jones als T2. Die zou echter uit de entourage van Martinez komen.

Update 27/8 - 7:30

Timmy Simons blijft liever nog even bij Club Brugge. Hij vindt het te vroeg om Club nu al te verlaten. "Inmiddels heeft Timmy Simons kennis genomen van de berichtgeving in de krant dat de bondscoach hem ziet als een ideale T3 in zijn technische staf bij de Rode Duivels. Simons zou intern bij Club Brugge te kennen hebben gegeven dat hij evenwel verkiest om in clubverband te blijven werken aan de zijde van Ivan Leko. Martínez moet dus op zoek naar een alternatief." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024