Wilmots weet het zeker: "Hij laat alles ontploffen bij de Rode Duivels"

Wilmots weet het zeker:
Vrijdag 06 juli 2018 - 14:07   I  

De Rode Duivels kijken vanavond Brazilië in de ogen. Bij Brazilië lopen er met Neymar, Philippe Coutinho, Gabriel Jesus en Willian enkele dodelijke aanvallers rond, maar volgens Marc Wilmots hoeft België niet onder te doen.

De ex-bondscoach van onze nationale ploeg gelooft in een zege van de Rode Duivels. “De voortekenen zijn positief”, tekent Het Laatste Nieuws op uit een interview van Wilmots bij RTBF. “In het verdedigende compartiment kunnen we op iedereen rekenen, er is ervaring, kwaliteit én eendracht."

"Ik denk dat we iets mooi kunnen verwezenlijken en het land laten dromen. In België zie ik overal vlaggen, er is duidelijk een soort van patriottisme gecreëerd. Dat is het knapste wat ons land kon overkomen", merkt Wilmots op.

"Dit wordt de match van Eden Hazard"

Tot slot denkt de voorganger van Roberto Martinez dat Eden Hazard vanavond (nog eens) zal opstaan. “Ik denk dat dit de match wordt van Eden Hazard. Het moment is daar om zich naar een hogere categorie te schieten. Ik weet zeker dat hij daartoe in staat is."

"Hij heeft die versnelling, een neus voor goals en is trots dat hij kapitein is. Ik verwacht van hem een wedstrijd zoals tegen Hongarije, waar hij alles in zijn eentje zal laten ontploffen. Hij voetbalt alvast in een vrijere rol dan toen ik bondscoach was.” 

Poll: Gaat Eden Hazard vanavond schitteren?

TAGS  I  Wilmots  I  Hazard  I  Brazilië  I  Rode Duivels

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022