'Belgische club legt 8,5 miljoen euro op tafel voor Tunesiër Wahbi Khazri'

'Belgische club legt 8,5 miljoen euro op tafel voor Tunesiër Wahbi Khazri'
Zondag 01 juli 2018 - 12:55   I  

Voor enkele landen zit het WK er al op. De helft van de ploegen mocht al na drie wedstrijden naar huis. Daar zitten enkele verrassingen bij, maar vaak werd ook de logica gevolgd. Zo overleefde Panama en Tunesië de groepsfase niet. Engeland en België bleken veel te sterk.

Lichtpuntje bij de Tunesiërs was Wahbi Khazri. De Tunesische offensieve speler kon zelfs scoren tegen de Rode Duivels en wist zich op dit WK in de kijker te spelen. Bij zijn huidige club, Sunderland, heeft hij geen toekomst meer. Hij werd dit seizoen al uitgeleend aan het Franse Rennes, dat hem wilde overnemen. Een akkoord kwam er echter niet.

Het WK heeft de interesse in de speler aangewakkerd en volgens Roker Report zou een Portugese, Franse én Belgische club zich al gemeld hebben. Drie clubs zouden ook al een bod hebben gedaan dat rond de 8,5 miljoen euro zou liggen.

Enkel spek voor de bek van de topclubs

Een erg groot bedrag, waardoor de Belgische clubs al meteen tot een handvol clubs gereduceerd kunnen worden. Anderlecht zoekt nog offensieve versterking en lijkt de meest logische keuze. Kahzri zou samen met Landry Dimata een levensgevaarlijk duo kunnen vormen. Ook Club zoekt een vervanger voor Wesley, die meer dan waarschijnlijk vertrekt. Bovendien heeft Club met het geld van die transfer en met het geld van de Champions League voldoende financiële middelen. Standard is dan weer niet meteen op zoek naar offensieve versterking als het Edmilson kan houden. Bovendien proberen ze in Luik vooral het dossier van Bakkali af te ronden.

Poll: Zou Khazri een aanwinst zijn voor de Belgische competitie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Kahzri  I  WK  I  Tunesië  I  Sunderland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024