Vanderhaeghe weet het zeker: 'Hebben vervanger voor Gigot gevonden'

Vanderhaeghe weet het zeker: 'Hebben vervanger voor Gigot gevonden'
Woensdag 27 juni 2018 - 13:10   I  

AA Gent heeft met Samuel Gigot, Stefan Mitrovic en Kenny Saief al heel wat kwaliteit verloren. Kwaliteitsverlies dat de Oost-Vlamingen nog niet hebben kunnen opvangen en in Gent moeten ze vrezen dat er nog spelers de club zullen verlaten.

Toch blijft Yves Vanderhaeghe voorlopig rustig en maakt hij zich geen zorgen over het defensieve compartiment. Zo denkt de trainer van AA Gent namelijk dat ze de vervanger voor Gigot al gevonden hebben. Zo heeft hij het volste vertrouwen in een nieuw duo achterin, namelijk Bronn-Rosted.

"Ik heb het volste vertrouwen in Dylan Bronn én de meerwaarde van nieuwkomer Igor Plastun. Die vormde ook al een optie begin dit jaar. Gestalterijk en daardoor kopbalsterk, met Europese ervaring en iemand die de organisatie op zich kan nemen. Sigurd Rostedwerd ondertussen ook Noors international en boekt nog vooruitgang", aldus Vanderhaeghe in Sport/Voetbalmagazine.

Blessure Bronn

Dylan Bronn maakte indruk op het WK en lijkt klaar om de nieuwe leider te worden in de Gentse defensie. Al raakte hij wel geblesseerd. Vandaag zal de Tunesiër verder onderzocht worden in België. Normaal gezien mist Bronn een deel van de voorbereiding, maar de schade zal al bij al wel meevallen.

Poll: Doet de nieuwe centrale as de oude vergeten?

TAGS  I  AA Gent  I  Gigot  I  Bronn  I  Rosted  I  Vanderhaeghe

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023