Kroatië vernedert Argentinië, exit Lionel Messi dreigt nu al

Donderdag 21 juni 2018 - 21:53   I

Kroatië heeft Argentinië donderdagavond vernederd. Een flater van doelman Caballero effende het pad en in de slotfase etaleerden Luka Modric en Ivan Rakitic hun klasse. Zij zorgden voor een zware 0-3-eindstand. Lionel Messi bleef verweesd achter, maar Argentinië is nog niet uitgeteld.

Vanaf minuut één was het al duidelijk dat Kroatië het Lionel Messi en co moeilijk zou maken. Tijdens de eerste helft noteerden we heel wat fouten langs beide kanten, maar doelpunten vielen er niet. Argentinië probeerde wel het verschil te maken, maar was net als tegen IJsland niet creatief genoeg.

Als na de pauze doelman Caballero ook nog eens ging knoeien, was het kalf helemaal verdronken voor Argentinië. Rebic strafte de flater van Caballero af en maakte er 0-1 van. In de slotfase zorgde Modric met een wereldgoal voor het tweede Kroatische doelpunt en maakte Rakitic er zelfs nog 0-3 van.

Nog één kans

Messi moest het allemaal met lede ogen aanzien. Een exit in de groepsfase dreigt voor de Argentijnen, maar als bij wonder kunnen ze op de laatste speeldag hun vel nog redden. Kroatië is met een zes op zes al zeker van de achtste finales.

Poll: Zet Argentinië dit nog recht?