'Dit gigantische bedrag verdient AA Gent aan Samuel Gigot'

'Dit gigantische bedrag verdient AA Gent aan Samuel Gigot'
Dinsdag 05 juni 2018 - 06:00   I  

AA Gent zal volgend seizoen Europees voetbal spelen. Het wil komend seizoen dan ook de selectie bijeen houden. Dit lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Afgelopen jaren verloor het een aantal sterkhouders zoals Kums en Saief en nu verlaat ook Samuel Gigot de club voor Spartak Moskou.

Een zware klap voor AA Gent, want de verdediger van Gent was een absolute sterkhouder in de verdediging. Toch lijkt het erop dat AA Gent niet anders kon dan hem te laten vertrekken, want het aanbod van de Russen was wel erg lucratief.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Gent maar liefst 8 miljoen euro krijgt voor Gigot. Een gigantisch bedrag waarmee de Oost-Vlamingen ook erg veel winst maken. Gent kocht de verdediger namelijk voor een kleine 1,3 miljoen. 'Spartak Moskou telt liefst 8 miljoen euro neer voor de Franse verdediger, die anderhalf jaar geleden door de Buffalo's voor 1,3 miljoen euro werd weggehaald bij KV Kortrijk. Een uitgaande recordtransfer is hij niet, want Sven Kums werd in de zomer van 2016 voor 9 miljoen verkocht aan Watford.'

Poll: Is hij 8 miljoen waard?

TAGS  I  AA Gent  I  Gigot  I  Spartak Moskou

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024