DONE DEAL: AA Gent neemt afscheid van 'speler van het jaar' Gigot

DONE DEAL: AA Gent neemt afscheid van 'speler van het jaar' Gigot
Maandag 04 juni 2018 - 15:06   I  

AA Gent zal volgend seizoen Europees voetbal spelen. Het wil komend seizoen dan ook de selectie bijeen houden. Dit lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Afgelopen jaren verloor het een aantal sterkhouders zoals Kums en Saief en nu verlaat ook Samuel Gigot de club voor Spartak Moskou.

Het Laatste Nieuws meldt dat centrale verdediger Samuel Gigot op weg is naar Spartak Moskou. De onderhandelingen met de Russische club zijn volop aan de gang. Gigot zit nog maar een halfjaar bij Gent na zijn transfer in januari.

De 24-jarige Gigot kwam toen over van KV Kortrijk. Daarvoor speelde de Fransman in zijn geboortedrop voor Arles Avignon. Overigens heeft Gigot nog een contract tot 2021 in de Ghelamco Arena en wordt zijn waarde geschat op zes miljoen euro.

UPDATE: Gigot trekt naar Spartak Moskou

Dankzij zijn sterke prestaties van het voorbije seizoen werd hij door de supporters ook verkozen tot Speler van het Jaar en ontving hij de Jean-Claude Bouvytrofee. Samuel was een voorbeeld van professionalisme die na de trainingssessies op het oefencentrum ook dagelijks nableef om bij te trainen in de fitness, zo valt te lezen op de officiële website van AA Gent.
 
Ook in wedstrijden gaf hij steeds het volle pond. Hij werd algemeen beschouwd als één van de sterkste, zoniet de sterkste verdediger van de Jupiler Pro League. Zijn prestaties bleven dus ook in het buitenland niet onopgemerkt. In naam van de hele club, zijn medespelers en alle supporters wensen we Samuel te bedanken voor zijn inzet voor KAA Gent en wensen we hem veel succes bij zijn verdere carrière. Merci Sam!

Poll: Doet Gigot er goed aan AA Gent te verlaten voor Spartak Moskou?

TAGS  I  AA Gent  I  Gigot  I  Spartak Moskou

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024