'Real Madrid wil Barcelona aftroeven en betrekt Modric in superdeal'

'Real Madrid wil Barcelona aftroeven en betrekt Modric in superdeal'
Woensdag 30 mei 2018 - 23:54   I  

Real Madrid heeft het seizoen toch nog een op een positieve nooit afgesloten. De Koninklijke won de finale van de Champions League met 3-1. Toch ziet het er naar uit dat het enkele sterkhouders kan verliezen. Onder andere Luka Modric wandelt richting de uitgang bij Los Blancos en daar wil voorzitter Perez nu gebruik van maken en hoopt Barcelona af te troeven met een absolute toptransfer.

Ook Florentino Perez weet dat Modric kan rekenen op interesse komend van de MLS én Italië. Het heeft dan ook al meteen een vervanger klaar voor de Kroaat, namelijk Miralem Pjanic. Juventus is volgens Don Balon echter niet bereid om de vraagprijs onder de 80 miljoen euro te laten zakken.

Nu wil Perez eventueel Modric als pasmunt gebruiken. De 33-jarige Kroaat zou het flinke trainingsschema van Zinedine Zidane beginnen voelen en Real Madrid wil dan ook snel toeslaan. Bovenop Modric zou Real Madrid ook nog 30 miljoen euro op tafel moeten leggen. Pikant detail: Ook Barcelona zou zeer geïnteresseerd zijn in Miralem Pjanic.

Poll: Voor welke club is dit een goede deal?

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Modric  I  Pjanic

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024