'Toptarget Club Brugge wil de ploeg alweer verlaten'

'Toptarget Club Brugge wil de ploeg alweer verlaten'
Donderdag 24 mei 2018 - 13:35   I  

Club Brugge versterkte zich in januari gevoelig. Krepin Diatta bleek een schot in de roos, maar Gabulov en Scholz bleken dat een pak minder te zijn. Club Brugge ging toen op zoek naar een oplossing voor het keepersprobleem en een oplossing voor de blessures van Decarli en Poulain.

Ivan Leko wilde Scholz, die elkaar nog kenden van in Lokeren, er erg graag bij. De onderhandelingen met Standard verliepen stroef, maar toch ging Club Brugge ver voor de Deense verdediger. Met succes, want Club Brugge kon hem ook losweken in Luik.

Een succes werd zijn transfer niet. Scholz kwam amper in actie en de keren die hij dan wel mocht spelen kon hij niet echt overtuigen. Scholz lijkt bij Club zo in de dezelfde situatie terecht te komen waar hij in Luik al een tijdje mee te maken kreeg. Scholz lijkt opnieuw op de bank te gaan belanden.

Hij wil weg

En dat wil hij echt vermijden volgens Het Laatste Nieuws. 'Met Decarli en Scholz zijn er nog alternatieven voor Poulain en Mechele, al heeft Scholz na zes maanden bankzitten zijn zinnen gezet op een vertrek.' Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Moet Scholz Club Brugge verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Scholz

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024