Club Brugge-sterkhouder krijgt wel erg straffe vergelijking: “Messiaans!”

Club Brugge-sterkhouder krijgt wel erg straffe vergelijking: “Messiaans!”
Vrijdag 11 mei 2018 - 23:26   I  

Club Brugge lijkt de goede vorm van de reguliere competitie uiteindelijk toch te kunnen bekronen. De manschappen van coach Ivan Leko waren niet op dreef in play-off 1 maar na de overwinning op Charleroi kan blauw-zwart komende speeldag kampioen spelen. Één speler was alvast cruciaal voor Club terug op de rails te krijgen, Gouden Schoen Ruud Vormer.

Club Brugge kwam op achterstond op Charleroi via een strafschop. Na wat aanpassingen en de inbreng van Jelle Vossen en Hans Vanaken kwam Club langs zij. Het was Gouden Schoen Ruud Vormer die de ommekeer in gang zette, zo weet ook journalist Hans Vandeweghe.

“Het was uitblinker Ruud Vormer - de enige op niveau in de eerste helft - die Club weer op titelkoers zette. Zijn vrije trap in de 63ste minuut was Messiaans, heerlijk in de winkelhaak gekruld”, laat Vandeweghe optekenen in De Morgen.

“De Gouden Schoen die zijn team op een moment van de waarheid op weg zet naar de overwinning. Een terechte Gouden Schoen dus. Daarna bam, en nog één: bam. Eerst Vossen naar Vanaken en daarna Vossen met zijn eerste echte veldgoal van het seizoen op kopbal.”

Poll: Vormer is de belangrijkste schakel bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ruud Vormer  I  Vandeweghe

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024