'Cavani staat voor verrassende overstap naar deze Europese grootmacht'

'Cavani staat voor verrassende overstap naar deze Europese grootmacht'
Dinsdag 08 mei 2018 - 20:32   I  

Het seizoen loopt in iedere Europese topcompetitie op zijn laatste benen en stilaan begint de geruchtenmolen dan ook harder en harder te draaien. Alvaro Morata lijkt ook deze zomer één druk besproken man te gaan worden...

Volgens The Daily Mail is Juventus immers van plan om de Spaanse aanvaller terug naar Turijn te halen. Morata speelde eerder al bij de Italiaanse topclub, maar werd in de zomer van 2016 teruggehaald door Real Madrid. Daar kwam de spits nauwelijks aan spelen toe, en dus volgde er een transfer naar Chelsea.

In Londen was Morata aanvankelijk dé aanvalsleider, maar naarmate het seizoen vorderde nam ook de vorm van de goaltjesdief af. Nu zou Chelsea niet langer weigerachtig staan tegenover een verkoop van Morata. Meer zelfs: The Blues zouden zelfs al een akkoord met Juve hebben over een transfer.

Als vervanger van Morata denkt Chelsea dan weer aan Edinson Cavani. De Uruguayaan staat nog onder contract bij Paris Saint-Germain, maar is niet bepaald de beste vriend van PSG-ster Neymar. Een vertrek in de zomer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Dat meldt Tuttosport.

Poll: Wie is de beste spits?

TAGS  I  Cavani  I   Morata  I   Juventus  I   Chelsea  I   PSG

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023