Deschacht krijgt lovende woorden uit opvallende hoek: "Beste man op het veld"

Deschacht krijgt lovende woorden uit opvallende hoek:
Maandag 07 mei 2018 - 11:01   I  

In de veelbesproken topper Club Brugge-Anderlecht speelde Olivier Deschact zijn 600e wedstrijd in de eerste ploeg van paars-wit. Anderlecht was met 1-2 te sterk in Jan Breydelstadion, maar de thuisaanhang voelde zich bestolen. Anderlecht staat nu op twee punten van leider Club Brugge.

Olivier Deschacht zat een tijdje geleden nog in de B-kern van Anderlecht, maar staat nu alweer in de basis bij Anderlecht. Analist Jan Mulder kan soms scherp uit de hoek komen maar heeft niets dan lof over voor de routinier van Anderlecht. Mulder spreekt dan ook over de wederopstanding van het jaar tegenover Het Laatste Nieuws.

"Olivier Deschacht, een maand geleden nog verbannen naar ‘Neerpede’, een kamp op tienduizend kilometer van het Astridpark waar hij met de jeugd moest trainen, zat zijn straf uit, vocht zich terug en speelde gisteren in Brugge zijn zeshonderdste wedstrijd in het eerste elftal van RSC Anderlecht."

"In de topper van het jaar oogde hij fit en jeugdig. Hij was, met Najar en Trebel, de beste man van het veld. Olivier Deschacht is de Wederopstanding van het Jaar. Contract? Verlengen."

Poll: Was Descacht de beste man tijdens Club Brugge-Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Jan Mulder

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023