Wordt dit de nieuwe topdoelman van Club Brugge?

Wordt dit de nieuwe topdoelman van Club Brugge?
Zondag 06 mei 2018 - 08:00   I  

Hoewel het huidige seizoen nog niet ten einde is, is men bij Club Brugge nu al volop op zoek naar een nieuwe doelman. In overleg met het bestuur heeft Ivan Leko beslist dat de huidige keepers van blauw-zwart niet voldoen er met het oog op volgend seizoen nood is aan een volwaardige eerste doelman.

Dit seizoen kende Club vervolgens héél wat problemen met zijn doelmannen…  Ivan Leko moest met Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer maar liefst op vijf keepers een beroep doen.

Geen van hen kon overtuigen en daarom is het de bedoeling om Horvath, Gabulov en Vermeer straks te lozen. Hubert en youngster Gabriël mogen blijven als reservedoelmannen, maar er moet wel een topdoelman bij in de kern van Leko.

Vorm en Kapino

Eerder deze week kon u hier al lezen dat David Ospina (Arsenal) mogelijk een optie is voor Club Brugge, maar naast de Colombiaan zijn er uiteraard nog tal van opties. Rond de jaarwisseling waren immers ook Michel Vorm (Tottenham Hotspur) en Stefanos Kapino (Nottingham Forest) in beeld.

Vorm staat nog steeds onder contract bij Tottenham, waar hij reservedoelman is. Aan het einde van dit seizoen is de 34-jarige Nederlander wel transfervrij. Kapino halen wordt een stuk moeilijker. Hij verruilde Olympiakos, waar hij op een zijspoor was geraakt, in voor Nottingham Forest.

Poll: Zou Vorm een goede doelman zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vorm  I   Kapino  I   Ospina  I   Tottenham  I   Arsenal  I   Nottingham Forest

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022