'Barcelona geeft 250 miljoen uit aan opvolger Luis Suarez'

'Barcelona geeft 250 miljoen uit aan opvolger Luis Suarez'
Zondag 06 mei 2018 - 07:48   I  

FC Barcelona zag vorige zomer Neymar voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain vertrekken. Een zware klap, maar sindsdien is ook de Catalaanse topclub flink wat geld beginnen uit te geven. Zo maakten onder meer Ousmane Dembélé (105 miljoen) en Philippe Coutinho (potentieel 160 miljoen) de overstap naar Camp Nou.

Binnenkort wil Barça opnieuw veel geld - héél veel zelfs - uitgeven aan een nieuwe speler. Volgens Don Balon is het bestuur van De Blaugrana nu al aan het rondkijken naar een vervanger voor Luis Suarez. De Uruguayaan is 31 jaar oud en wordt er uiteraard niet jonger op.

Volgend seizoen zou Suarez nog steeds in de plannen van Barcelona passen, maar voor het jaar erna wil de club een nieuwe topspits. Als alles volgens plan verloopt, zou die nieuwe nummer 9 naar de naam 'Harry Kane' moeten luisteren. Bij Barça zouden ze 250 miljoen euro over hebben om de deal tot stand te brengen.

Mocht blijken dat Kane niet haalbaar is, zal Barcelona zijn pijlen richten op twee andere spelers. Zo staan ook Kylian Mbappé (PSG) en Roberto Firmino (Liverpool) op het verlanglijstje van de Spanjaarden.

Poll: Is Kane 250 miljoen euro waard?

TAGS  I  Kane  I   Tottenham  I   Suarez  I   Barcelona  I   Mbappé  I   PSG  I   Firmino  I   Liverpool

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023