Gigantische opsteker voor Club Brugge vlak voor topper tegen Anderlecht

Gigantische opsteker voor Club Brugge vlak voor topper tegen Anderlecht
Vrijdag 04 mei 2018 - 07:20   I  

Dit weekend kan de titelstrijd eigenlijk beslist zijn. Als Club Brugge wint van Anderlecht dan kan een nieuwe titel Club niet meer ontglippen, maar bij een nederlaag wordt het plots erg spannend. De vorm van de dag zal een grote rol spelen zondag.

De fitheid van de kern speelt al een heel seizoen een belangrijke rol. Club Brugge heeft wel met enkele blessures moeten afrekenen dit seizoen, maar wel niet zo extreem als Anderlecht. Daar lagen met onder andere Onyekuru, Kara en Najar drie basisspelers langdurig in de lappenmand.

Club Brugge is daar gespaard van gebleven en ook in play-off 1 loopt het op dat gebied vlotjes. Enkel Vermeer en Decarli zullen niet meer in actie komen dit seizoen, maar voor de rest kan Leko rekenen op een fitte kern. Er waren wat vraagtekens bij Mitrovic en Denswil, die de training vroeger moesten staken. Die blijken nu fit genoeg te zijn en ook Poulain heeft geen last meer van zijn blessure. Leko kan dus tegen Anderlecht beroep doen op vier fitte verdedigers voor drie plekken. Dat weet Het Nieuwsblad.

Sterke Mitrovic

Matej Mitrovic was voor zijn blessure erg goed bezig en deed de blessure van Poulain ook even vergeten. Nu de Franse verdediger opnieuw fit is wordt het kiezen voor Leko. Mechele is incontournable geworden als centrale verdediger en Denswil is de enige linksvoetige verdediger. Leko zal moeten beslissen of Poulain of Mitrovic het trio zal vervolledigen. Ook Scholz is een optie.

Poll: Wie zou u kiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Mitrovic  I   Poulain  I   Denswil

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023