AA Gent pakt uit met ongeziene transfer: '10 à 15 miljoen'

AA Gent pakt uit met ongeziene transfer: '10 à 15 miljoen'
Woensdag 02 mei 2018 - 08:31   I  

Bij AA Gent zijn ze van plan om in het tussenseizoen zaken te doen. Gouden zaken zelfs, als alles in de juiste plooi valt. Voorzitter Ivan De Witte en Michel Louwagie zijn zich ervan bewust dat doelman Lovre Kalinic stilaan onhoudbaar is en willen de jackpot winnen bij een vertrek van de Kroaat.

Kalinic beschikt over het juiste profiel om het in het hedendaagse voetbal te maken als doelman. Meer bepaald in de Premier League, waar de grote doelmannen erg in trek zijn. Het staat dan ook in de sterren geschreven dat Kalinic komende zomer naar Engeland verhuist.

"Gent beseft dat het goud in de handen heeft, zeker als de doelman straks een goed WK speelt", staat er te lezen in Het Nieuwsblad. "Bij een goed bod op Kalinic zijn de Buffalo's deze zomer dan ook bereid om te onderhandelen over een transfer. Daarbij rekenen ze wel op een transferprijs van minstens 10 à 15 miljoen euro. Gent betaalde anderhalf jaar geleden zelf 3,1 miljoen voor Kalinic, die nog tot 2021 onder contract ligt."

Bij Gent is het hen menens om de jackpot te winnen. Voor minder dan 10 miljoen vertrekt Kalinic sowies niet. "Als straks niemand de vraagprijs benadert, onderneemt Michel Louwagie niet eens actie. Maar de Buffalo's weten ook wel dat er interesse zal zijn. Eerder al stond Kalinic op de verlanglijst van Aston Villa en Everton en bij Gent hield hij dit seizoen alweer tien keer zijn netten schoon."

Kaminski

Als vervanger van Kalinic denkt Gent zelf aan Thomas Kaminski van KV Kortrijk. De Belgische doelman doet het er al twee seizoenen prima en lijkt klaar voor een overstap naar een Belgische topclub. Over de interesse in Kaminski lees je meer in dit stuk.

Poll: Is Kalinic 10 à 15 miljoen euro waard?

TAGS  I  Kalinic  I   AA Gent  I   Kaminski  I   KV Kortrijk

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024