Vandenbempt: "Hij is samen met Edmilson en Limbombe beste speler in POI"

Vandenbempt:
Woensdag 02 mei 2018 - 07:14   I  

In play-off 1 zijn er inmiddels al zes speeldagen achter de rug. Club Brugge prijkt alleen aan de leiding en ligt op koers om de titel binnen te halen. Met Anthony Limbombe beschikt over één van dé uitblinkers van het seizoen, maar de vleugelaanvaller van Club krijgt concurrentie.

Zo is radiocommentator Peter Vandenbempt van mening dat ook Junior Edmilson én Leandro Trossard bij de allerbesten van de competitie behoren. "Alweer een sollicitatie van Leandro Trossard naar de virtuele trofee Beste Speler in PO1", zegt Vandenbempt na de sterke prestatie van de aanvaller tegen Club Brugge in Sport/Voetbalmagazine.

"Flankspelers wijzen de weg in deze eindronde met op kop vooralsnog Junior Edmilson en voorts nog Anthony Limbombe en in het begin de intussen afgeknipte vleugels van AA Gent: Samuel Kalu en Moses Simon", benadrukt de Sporza-man.

"Die grote gemiste kans was een minpunt, maar Trossard was alweer de steun en toeverlaat van een offensief haperend KRC Genk. Knappe beheersing bij de fraaie kopbalgoal, een typische wingerbeweging die beter verdiende dan te sterven tegen de lat en voorts vaak aanspeelbaar en voortdurend op zoek naar acties en diepgang. Zijn gemis is dit seizoen groot geweest."

Poll: Is Trossard klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Trossard  I   RC Genk  I   Edmilson  I   Standard  I   Limbombe  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Charleroi  I   Vandenbempt

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024