'AA Gent is iederéén te snel af voor revelatie uit Jupiler Pro League'

'AA Gent is iederéén te snel af voor revelatie uit Jupiler Pro League'
Woensdag 02 mei 2018 - 06:40   I  

AA Gent heeft in play-off 1 te kampen met een serieuze vormdip, maar dat neemt niet weg dat er achter de schermen al druk werk gemaakt wordt van volgend seizoen. 'De Buffalo's' willen zich versterken en hebben alvast één speler op het oog.

Het ging al in de lucht, maar Het Nieuwsblad  weet met zekerheid te zeggen dat AA Gent van plan is om vol voor Thomas Kaminski te gaan. De 25-jarige doelman is bij KV Kortrijk aan een uitstekend seizoen bezig en ontpopte zich tot één van de revelaties in de Jupiler Pro League.

Omdat ze bij Gent rekening houden met een vertrek van eerste doelman Lovre Kalinic, zijn ze van plan om Kaminski binnen te halen als vervanger van de Kroaat. Gent onderzoekt momenteel de voorwaarden om de ex-goalie van Anderlecht naar de Ghelamco Arena te halen.

Kaminski is een in België opgeleide speler, en dat is een niet te minimaliseren gegeven. Bij Kortrijk beseffen ze ondertussen dat hun sterkhouder straks moeilijk te houden zal zijn. Als hij niet naar een Belgische topclub verhuist, zal Kaminski voor het buitenland opteren.

Poll: Zou Kaminski een versterking zijn voor AA Gent?

TAGS  I  Kaminski  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   KV Kortrijk  I   KV Oostende  I   Standard  I   RC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024