'Club Brugge meldt zich bij topdoelwit van Anderlecht en Standard'

'Club Brugge meldt zich bij topdoelwit van Anderlecht en Standard'
Woensdag 02 mei 2018 - 06:05   I  

Club Brugge is nu al bezig met zijn huiswerk voor volgend seizoen en het is vrij duidelijk: blauw-zwart is op zoek naar een nieuwe doelman. Volgens de laatste berichten is Club van plan om voor Hendrik Van Crombrugge te gaan.

Hoewel Van Crombrugge voorbestemd leek om bij RSC Anderlecht aan de slag te gaan, is het nog lang niet zeker dat de Eupen-doelman ook effectief naar het Constant Vanden Stockstadion zal verhuizen. Van Crombrugge wil graag naar een Belgische topclub, maar wil wel een reële kans op speelminuten, en het liefst als eerste doelman.

Omdat Anderlecht ook nog steeds overweegt om Matz Sels definitief naar Brussel te halen, twijfel Van Crombrugge aan een overstap naar paars-wit. En dan stapt Club Brugge opnieuw in het verhaal.

Blauw-zwart is met het oog op volgend seizoen op zoek naar een eerste doelman en Van Crombrugge is een interessante piste. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Eupen-doelman is ook in beeld bij andere Belgische topclubs. Zo houdt ook Standard de ontwikkelingen rond de goalie in het oog. 

Poll: Kan Club Brugge Van Crombrugge halen?

TAGS  I  Van Crombrugge  I   Club Brugge  I   Eupen  I   Anderlecht  I   Standard

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024