Ivan De Witte schept duidelijkheid over toekomst Vanderhaeghe bij AA Gent

Ivan De Witte schept duidelijkheid over toekomst Vanderhaeghe bij AA Gent
Zaterdag 28 april 2018 - 16:06   I  

Yves Vanderhaeghe heeft met AA Gent goed werk geleverd. Na de zwakke start van Vanhaezebrouck kreeg Vanderhaeghe zijn ploeg wel op de rails. De resultaten volgden, play-off 1 bijgevolg ook. Ook play-off 1 begon goed, maar daarna zakte Gent een beetje weg.

Maar dat mag niks afdoen van de knappe resultaten en prestaties die Vanderhaeghe bij Gent heeft neergezet. Toch krijgt hij niet de credits die hij normaal zou moeten verdienen. Dat vond ook Eddy Snelders, die zich vragen stelde bij zijn contract. Hij had al lang een contractverlenging verdiend, maar die kwam er nog niet. Toch wat vreemd en zorgwekkend.

"Nog tijd genoeg"

Ivan De Witte heeft via de website gereageerd op die berichten omtrent het contract van Vanderhaeghe. De trainer van AA Gent heeft ook volgend seizoen nog een contractjaar en de voorzitter van Gent ziet dan ook geen reden om dat nu, in volle play-off 1, al te bespreken.

"We hebben als club én als voorzitter heel veel respect voor het parcours dat Vanderhaeghe met AA Gent afgelegd heeft. We gaan ook met hem spreken over de toekomst, maar daar is geen haast mee gemoeid omdat Yves nog een jaar contract heeft na dit seizoen. We bespreken die toekomst liever niet als we onder druk staan van de play-offs, maar als de rust is teruggekeerd. Dat zal na de play-offs zijn."

 

Poll: Verdient Vanderhaeghe een contractverlenging?

TAGS  I  AA Gent  I   De Witte  I   Vanderhaeghe

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024