Messi zwaar in opspraak bij Barça: 'Dat mag je niet zeggen over Ronaldo'

Messi zwaar in opspraak bij Barça: 'Dat mag je niet zeggen over Ronaldo'
Woensdag 18 april 2018 - 21:32   I   door Redactie

Lionel Messi is misschien wel de beste speler in de geschiedenis van het voetbal. Alleen zou er ook een duistere kant zijn aan de Argentijn. Dat meldt Diario Gol. Messi zou een zeer moeilijke ploegmaat zijn.

Iedereen bij Barça zou schrik hebben van Messi. Zelfs voorzitter Josep Maria Bartomeu legt zich voortdurend neer bij de wil van zijn sterspeler. Als Messi een medemaat niet moet, dan moet die er ook uit. Dat gebeurde eerder al met onder meer Samuel Eto'o, Zlatan Ibrahimovic, Rafinha en Alexis Sanchez. Dat zijn maar enkele namen van de indrukwekkende lijst.

De geruchten gaan ook dat de spelers van het A-team moéten zeggen dat Messi de beste speler ter wereld is. De Portugezen bij Barça twijfelen nog om dat uit te spreken, maar het is absoluut verboden om te zeggen dat Ronaldo de beste speler ter wereld is.

Dan is er nog het geval André Gomes. Ook hij moet weg. Gomes kon niet overtuigen in zijn eerste seizoen en voor Messi is het genoeg geweest. Messi vormt eigenlijk een clan met Suarez en Piqué. Als zij zeggen dat een speler weg moet, is er niets meer tegen in te brengen.

Poll: Gelooft u deze verhalen?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024