DONE DEAL: Anderlecht kondigt nu ook tweede transfer aan

DONE DEAL: Anderlecht kondigt nu ook tweede transfer aan
Maandag 16 april 2018 - 18:54   I  

RSC Anderlecht zit niet stil. Nadat het zaterdag de komst van Yevhen Makarenko bekendmaakte, heeft het nu alweer beet. Via zijn officiële kanalen maakte paars-wit bekend dat ook Kristal Abazaj de gelederen komt versterken.

Abazaj is een 21-jarige vleugelaanvaller die de overstap maakt van Skënderbeu in zijn vaderland. Skënderbeu plukte Abazaj afgelopen winter weg bij Luftëtari, maar verhuurde hem onmiddellijk opnieuw uit aan die club. Daar was de winger dit seizoen goed voor negen doelpunten in 28 wedstrijden.

Abazaj zijn goede prestaties leverden hem onlangs een eerste selectie voor de nationale ploeg van Albanië op, en nu versiert de speler dus een transfer naar Anderlecht. Paars-wit meldt op zijn website dat Abazaj in Albanië wordt gezien als één van de grootste talenten van het land.

Groot talent

"Kristal wordt gezien als één van de grootste Albanese talenten. We zijn erg tevreden dat een veelbelovende speler als hij voor paars-wit kiest. Ik ben er zeker van dat hij zijn potentieel hier kan waarmaken", aldus sportief directeur Luc Devroe.

Ook Abazaj reageerde kort op zijn overgang. "Anderlecht is een grote naam in het Europese voetbal, ook in Albanië. Ik ben erg blij dat ik mezelf verder kan ontwikkelen bij zo'n grote club en sta te popelen om hier aan de slag te gaan."

Poll: Is dit een goede transfer?

TAGS  I  Anderlecht  I   Abazaj

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024