Thomas Foket over titelambities: "Dat is erg jammer"

Thomas Foket over titelambities:
Zondag 15 april 2018 - 10:55   I  

Thomas Foket kon gisteren niet verhinderen dat AA Gent met 1-0 de boot inging tegen Standard. Als Club Brugge straks wint tegen Anderlecht loopt Club Brugge alweer verder weg en dan is die knappe 6/6 eigenlijk voor niets geweest.

In Gent droomden ze al van de titel, maar na gisteren werd duidelijk dat die weg nog erg lang is. Toch heeft AA Gent volgens Foket die titelambities nooit zelf uitgesproken en bekijken zij gewoon wedstrijd per wedstrijd. Op het einde van de rit zal de balans wel opgemaakt kunnen worden.

"We moeten eerlijk zijn en toegeven dat we vandaag niet onze beste wedstrijd gespeeld hebben. Toch is het zuur dat we op het einde nog een doelpunt slikken. Het zou mooi geweest zijn om nog een puntje te pakken. Titelambities? Die hebben we zelf nooit uitgesproken. We waren gewoon een goeie reeks aan het neerzetten en het is jammer dat de ploegen achter ons nu dichter komen", aldus Foket na de wedstrijd volgens Sporza.

Kloof van 9 punten

Als Club Brugge straks wint tegen Anderlecht dan bedraagt de kloof met Gent en Anderlecht al 9 punten. Met nog 21 punten te verdelen kan uiteraard alles nog, maar de conclusie zou wel zijn dat Gent en Anderlecht na drie speeldagen niet dichter zijn geraakt bij Club Brugge. Als Anderlecht straks wint dan bedraagt de kloof maar 3 punten en dan zullen ze in Brugge misschien wel beginnen twijfelen.

Poll: Staan Gent en Anderlecht na vandaag op 9 punten?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024