Speelt AA Gent naast Simon ook deze sterkhouder kwijt?

Speelt AA Gent naast Simon ook deze sterkhouder kwijt?
Vrijdag 30 maart 2018 - 20:31   I  

AA Gent verzekerde zich na een flinke remonte onder trainer Yves Vanderhaeghe van een plaats in play-off 1. Vanderhaeghe kon de voorbije maanden rekenen op heel wat goede spelers, onder hen ook doelman Lovre Kalinic. Al is het goed mogelijk dat Gent zijn sluitstuk komende zomer alweer ziet vertrekken.

In de zomer van 2016, nog vóór Kalinic naar België verhuisde, kon hij ook naar Engeland. De doelman was rond met Aston Villa, maar kreeg geen werkvergunning. "Er is geen probleem meer. Ik kon toen ook naar Besiktas, maar er waren stemmetjes die me zeiden: Ga naar Engeland. Ik heb geen spijt", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ondanks het feit dat Kalinic ook afgelopen zomer opnieuw in verband werd gebracht met een overstap naar de Premier League, hoort hij nu geen stemmetjes meer in zijn hoofd. “Neen, de mensen van AA Gent hebben me een kans gegeven. Iedereen is supervriendelijk hier, ook de journalisten. (lacht) Mijn vrouw en ik houden ervan om in Gent rond te lopen, ook Antwerpen is top.”

Al zegt de Kroaat ook niet op voorhand 'neen' tegen een goede uitdaging. “Als de club een mooi bedrag krijgt en ik kan ze helpen, oké. Maar ik heb een fantastische en goedbetaalde job met veel vrije tijd. Ik zal niet in paniek zijn als er geen transfer komt na het WK met Kroatië.”

Poll: Kan Kalinic mee in de Premier League?

TAGS  I  Kalinic  I   AA Gent

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024