WK-tegenstander Panama belachelijk gemaakt met monsternederlaag

Dinsdag 27 maart 2018 - 20:50   I   door Redactie

Panama, één van de tegenstanders van de Rode Duivels op het WK, heeft een zware pandoering gekregen. De Panamezen verloren in Zwitserland met maar liefst 6-0. Afgelopen weekend verloor Panama maar nipt met 1-0 bij Denemarken. Ze zijn in ieder geval te pakken, dat is wel duidelijk.

Halverwege de eerste helft kwamen de Zwitsers op voorsprong. Dzemaili werkte af. Nog voor de rust liep Zwitserland uit tot liefst 4-0. Xhaka maakte er vanaf de stip 2-0 van. Embolo en Zuber maakten het feestje helemaal compleet.

Panama maakte nauwelijks wat klaar voorin en toonde zich achterin kwetsbaar. Zwitserland profiteerde er optimaal van en dikte de score na de rust nog verder aan. Gavranavic zorgde voor de 5-0 en Frei scoorde ook nog vanaf de stip.

Poll: Zullen de Rode Duivels op het WK ook makkelijk winnen van Panama?