Slecht nieuws voor AA Gent: ‘Goudhaantje is het beu en vertrekt’

Slecht nieuws voor AA Gent: ‘Goudhaantje is het beu en vertrekt’
Maandag 26 maart 2018 - 10:45   I  

Speelt AA Gent binnenkort één van zijn grootste talenten kwijt? Daar ziet het steeds meer naar uit. De 17-jarige doelman Youn Czekanowicz zou immers op weg zijn naar de Serie A.

De piepjonge Czekanowicz mag dan wel amper zeventien jaar oud zijn, aan ambitie ontbreekt het hem niet. De Luxemburger staat sinds de zomer van 2016 onder contract bij Gent, dat Czekanowicz weghaalde bij Club Brugge. In de Ghelamco Arena lijkt het evenwel niet snel genoeg te gaan voor de jonge doelman.

Czekanowicz moet zich voorlopig tevreden stellen met het statuut van vierde doelman. Tijdens de thuiswedstrijden tegen Anderlecht en Antwerp zat de Luxemburger wel op de bank, maar dat was uitzonderlijk. Hij moet in de pikorde Lovre Kalinic, Yannick Thoelen en Anthony Swolfs voor zich dulden.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Czekanowicz nu zijn conclusies getrokken. De goalie is dezer dagen op proef bij de Italiaanse eersteklasser Bologna. Hij probeert er de technische staf te overtuigen van zijn kunnen in de hoop een transfer te versieren.

Poll: Hoop jij dat Czekanowicz bij Gent blijft?

TAGS  I  Czekanowicz  I   AA Gent  I   Bologna

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024