‘Chelsea is het beu en ruilt Courtois verrassend in voor deze doelman’

‘Chelsea is het beu en ruilt Courtois verrassend in voor deze doelman’
Donderdag 22 maart 2018 - 10:26   I  

Verlengt Thibaut Courtois zijn contract bij Chelsea of niet? Onze nationale doelman wil pas na afloop van het seizoen rond de tafel zitten met zijn werkgever, maar in Londen lijken ze niet op Courtois te willen wachten. Chelsea speurt achter de schermen zelfs al naar een opvolger.

Courtois ligt nog steeds tot de zomer van 2019 onder contract bij Chelsea. Als alles volgens plan verloopt zet de Belg over enkele maanden zijn handtekening onder een nieuwe en langdurige overeenkomst. Maar het feit dat Courtois al meermaals openlijk toegaf dat hij zich op termijn naar Spanje ziet verhuizen, zorgt voor grote twijfels in Londen.

ESPN meldt dat Chelsea de onzeker situatie rond zijn huidige nummer één meer dan beu is. Meer zelfs: The Blues maken achter de schermen al werk van een vervanger voor Courtois. Zo zou Peter Gulacsi momenteel in beeld zijn om de overstap naar Stamford Bridge te maken.

De 27-jarige Gulacsi stond in het verleden onder contract bij Liverpool, maar daar wist hij niet door te breken in het eerste elftal. In 2013 verkaste de Hongaar naar het Oostenrijkse Red Bull Salzburg, waar RB Leipzig vervolgens wegplukte in de zomer van 2015. Bij Leipzig is Gulacsi de onbetwiste nummer één, en mogelijk zet hij zijn goede prestaties straks om in een heuse toptransfer.

Wat met Courtois?

Als Courtois zijn toekomst op lange termijn bij Chelsea ziet, zal hij hoe dan ook snel moeten bijtekenen. Toch hoeft de Rode Duivel zich geen zorgen te maken. Courtois kan immers rekenen op interesse van andere topclubs zoals Real Madrid en Paris Saint-Germain.

Poll: Moet Courtois vertrekken bij Chelsea?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   Gulacsi  I   RB Leipzig  I   PSG

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024