‘Club Brugge slaat opnieuw toptalent aan de haak’

‘Club Brugge slaat opnieuw toptalent aan de haak’
Dinsdag 27 februari 2018 - 13:51   I  

De transferperiode mag dan wel al een tijdje achter de rug zijn, bij Club Brugge zitten ze allerminst stil. Achter de schermen werkt blauw-zwart nu hard aan de komst van een nieuw toptalent.

Zo weet Generations224 dat Club Brugge op het punt staat om de 16-jarige Sekou Camara binnen te halen. De centrale middenvelder kon de huidige leider uit de Jupiler Pro League overtuigen tijdens een testperiode en zal binnenkort zijn handtekening onder een profcontract zetten.

Camara kan wel pas ten vroegste volgende seizoen, wanneer hij zijn zeventiende verjaardag viert, een profcontract mogen ondertekenen bij Club Brugge. Camara staat in Guinee te boek als een groot talent. Bij de U17 van de nationale ploeg is hij zelfs aanvoerder.

Transferpolitiek: jong en beloftevol

Dat Club Brugge opnieuw voor een jonge buitenlander kiest, mag geen verrassing zijn. Sedert enkele jaren speurt blauw-zwart steeds vaker naar onbekende ruwe diamanten, die later met een flinke meerwaarde kunnen verkocht worden. In die optiek haalde Club ook al José Izquierdo, Emmanuel Dennis en Krépin Diatta in huis.

Club Brugge legde in de zomer van 2014 3,8 miljoen euro op tafel voor Izquierdo, die toen overkwam van Once Caldas in zijn vaderland. Vorige zomer konden de Bruggelingen de Colombiaanse winger voor zomaar eventjes 15 miljoen euro doorverkopen aan het Engelse Brighton & Hove Albion.

Poll: Sta jij achter deze transferpolitiek van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Diatta  I   Dennis  I   Izquierdo  I   Camara

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024