FIFA 18: Waarom je Nainggolan niét mag kopen in Ultimate Team

FIFA 18: Waarom je Nainggolan niét mag kopen in Ultimate Team
Donderdag 11 januari 2018 - 15:50   I  

Heel wat fervente FIFA-gamers bouwen dezer dagen aan hun droomelftal in Ultimate Team. Het speltype kan nogal wat tijd opslorpen, maar één van de gespecialiseerde sites geeft je nu een gouden raad.

Volgens Futhead, een website die zich bezighoudt met alles aan FIFA en Ultimate Team in het bijzonder, zijn er enkele spelers die je beter niet koopt voor je droomelftal in FUT. “Ze zijn de vele coins simpelweg niet waard”, klinkt het.

De grootste naam op het lijstje met vier spelers, is… Radja Nainggolan. Onze landgenoot heeft nochtans een rating 86 en kost ongeveer 185.000 coins. Toch is Il Ninja een No Go voor Futhead.

Middelmatig

Nainggolan schiet goed, maar niet fantastisch. Zijn passing is solide, maar je ontwricht er geen defensies mee. Hij dribbelt goed, maar zal niet op avontuur gaan. Op fysiek vlak is Nainggolan af en toe super, maar op andere momenten komt hij te kort en is hij te klein om luchtduels te winnen”, klinkt het.

Verder raadt Futhead ook af om Piotr Zielinski (Napoli), Gianluigi Donnarumma (AC Milan) en Niklas Süle (Bayern München) binnen te halen. Volgens het medium zijn ook zij niet goed genoeg.

Poll: Wil jij Nainggolan desondanks in je ploeg?

TAGS  I  Nainggolan  I   AS Roma  I   FIFA 18  I   Sule  I   Zielinski  I   Donnarumma

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023