Verhuist Andrijasevic binnenkort naar deze Belgische topclub?

Verhuist Andrijasevic binnenkort naar deze Belgische topclub?
Donderdag 16 november 2017 - 16:14   I  

AA Gent heeft afgelopen zomer heel wat geld uitgegeven, maar sommige transfers brengen niet wat ze er in Oost-Vlaanderen van hadden verwacht. Zo komt zomeraankoop Andrijasevic amper aan spelen toe. Eerst was hij out met een blessure, maar de laatste weken zat een fitte Andrijasevic vaak niet eens in de selectie.

Als de Kroaat zijn niveau niet kan opkrikken, dan moet AA Gent een oplossing zoeken voor de speler. Daarenboven is de loonlast van Andrijasevic ook nog eens zeer groot, waardoor ze de situatie best niet te lang laten duren.

Afgelopen zomer stond Andrijasevic nog dicht bij een overstap naar Standard, maar AA Gent trok aan het langste eind. Volgens sommigen was dat ook deels een prestige-aankoop, waarmee Gent bewees dat het vanaf nu ook toppers kan aantrekken. De kans dat Andrijasevic nu nog naar Standard vertrekt is dan ook quasi onbestaande. Niet alleen begint Standard nu offensief te draaien, ook het gezichtsverlies voor AA Gent zou enorm zijn.

De kans is groter dat AA Gent over de landsgrenzen heen zal gaan kijken. Een ploeg die de speler wil huren (met overname van zijn loon) zou het voordeligste zijn. Al hopen ze in Gent vooral dat de Kroaat toch begint te scoren. Zo viel Andrijasevic tijdens de interlandbreak nog op met 2 doelpunten tegen NAC. Afwachten dus wat Vanderhaeghe van plan is met de zeer dure zomeraankoop.

Poll: Moet Andrijasevic een nieuwe kans krijgen bij AA Gent?

TAGS  I  Andrijasevic  I   AA Gent  I   Standard

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024