Grote verrassing: "Martinez ging uitblinker eigenlijk eerst niet oproepen"

Grote verrassing:
Maandag 14 november 2016 - 11:10   I  

Tegen Estland blonken zowat alle Rode Duivels uit. Volgens Peter Vandenbempt had Martinez echter van één Rode Duivel niet zo'n hoge pet op en wou hij hem eerst niet eens selecteren.

Het zou gaan om Dries Mertens, die uitgeroepen werd als man van de match gisteren. De bondscoach moest overhaald worden om Mertens erbij te halen in de selectie voor de wedstrijden tegen Cyprus en Spanje. "Mertens was ongelukkig als valse diepe spits - zoals dat heet - in Nederland, maar is intussen toch wel misschien de meest verrassende speler onder de nieuwe bondscoach Martinez", analyseerde Vandenbempt bij Sporza. 

"Er is toch een hardnekkig gerucht dat blijft circuleren dat de bondscoach hem eigenlijk niet ging oproepen voor zijn eerste selectie tegen Spanje en Cyprus. En dat anderen dan gezegd hebben dat dat toch een slecht idee lijkt, gelet op zijn status, om niet te veel commotie bij je eerste selectie te veroorzaken. Mertens speelde geen minuut in die twee wedstrijden, maar heeft ondertussen duidelijk de coach overtuigd."

TAGS  I  Roberto Martinez  I   Dries Mertens

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023