Sam Kerkhofs onthult of Dries Mertens carrière afsluit in België

Sam Kerkhofs onthult of Dries Mertens carrière afsluit in België
Dinsdag 27 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Sam Kerkhofs is de neef van Kat Kerkhofs en erg goed bevriend met haar man Dries Mertens. De vraag is of Kerkhofs als voorzitter van Sporting Hasselt zijn vriend kan overtuigen om daar zijn carrière af te sluiten.

Kerkhofs is echter heel duidelijk over de kansen op een transfer van Mertens naar Hasselt. "Dries kennende: heel erg klein. Het enige scenario waarin ik dat zie gebeuren is dat hij eerst stopt, vervolgens in een gigantisch zwart gat valt en dan beslist om nog een paar maanden bij ons te komen sjotten. Maar dat zie ik niet gebeuren. Als Dries stopt, gaat hij ongelofelijk hard van het leven willen genieten", zegt hij in Het Belang van Limburg.

Overigens past het niet in het bredere kader van Hasselt, zo zegt Kerkhofs. "Ik denk dat het niet bij ons huidige businessmodel past om ex-vedetten naar hier te halen. Er zijn al een paar grote namen die zichzelf hebben aangeboden. Onder hen ook een trainer die nu actief is als hoofdcoach op het hoogste niveau. Dan stel ik me de vraag hoe het in godsnaam komt dat zij denken dat wij hen kunnen betalen. Ik vermoed dat veel mensen de financiële limieten van het amateurvoetbal zwaar overschatten.”

Poll: Zou jij Mertens nog graag in België zien spelen?

TAGS  I  Sam Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  Sporting Hasselt

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024