Sam Gooris neemt belangrijke beslissing: "Shania overtuigde me"

Sam Gooris neemt belangrijke beslissing:
Donderdag 22 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

De familie Gooris verraste door plots aan te kondigen dat ze twee hondjes hadden. Dochter Shania wilde dat heel graag, maar vader Sam en moeder Kelly Pfaff waren daar toch wel lang tegen.

Op 10 mei, tijdens de verjaardag van Shania, is het gelukt. “Ze is er toen in geslaagd om Kelly en mij te overtuigen”, lacht Sam in Het Laatste Nieuws. “Kelly had als verrassing een fotokaart gemaakt, waarop het nestje stond waar ze een hondje uit mocht kiezen. Die hebben we Shania om twaalf uur ‘s nachts gegeven, op het moment waarop haar verjaardag officieel begon."

"Eind juni mochten we de puppy’s gaan halen. En ik zeg bewust puppy’s, want Kenji heeft er ook eentje gekozen. En ik moet zeggen: onze kinderen nemen beiden hun verantwoordelijkheid, dus voorlopig vind ik het allemaal prima", klinkt het bij Sam.

"Momenteel ben ik - vanwege mijn optredens - niet vaak thuis, dus veel last heb ik er niet van. Als ik er mij al eens echt mee moet bezighouden, is het wanneer ik na een optreden ‘s nachts thuis kom en die beestjes nog eens naar buiten moeten. Maar goed: da’s bijzaak. Ik zie dat Shania en Kenji er enorm van genieten, en da’s het voornaamste.”

TAGS  I  Sam Gooris  I  Shania Gooris  I  Kelly Pfaff

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024