'Uitsluiting in Champions League dreigt voor PSG'

'Uitsluiting in Champions League dreigt voor PSG'
Woensdag 21 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Hij mag intussen dan wel voor Real Madrid spelen, maar Kylian Mbappé blijft Paris Saint-Germain toch nog achtervolgen. Hij eist nog heel wat geld van de Franse club en dat kan verstrekkende gevolgen hebben voor PSG.

Mbappé, die in juni al tevergeefs zijn laatste drie maandsalarissen en een ethische bonus opeiste, schakelt nu de juridische afdeling van de Ligue 1 en de UEFA in om zijn geld te krijgen. Het gaat om een bedrag van 55 miljoen euro, volgens de Franse krant Le Monde.

PSG had eerder een mondelinge overeenkomst met Mbappé om enkele bonussen te laten varen, mocht hij gratis vertrekken. Nu de club sinds april geen betalingen meer heeft gedaan, eist Mbappé alsnog zijn geld. Mocht PSG nalatig blijken, dan riskeert de club een transferverbod en mogelijke problemen met hun UEFA-licentie, noodzakelijk voor deelname aan de Champions League.

De relatie van Mbappé met PSG was al gespannen, maar na een akkoord over een loyaliteitsbonus keerde hij terug in de selectie. Inmiddels speelt hij voor Real Madrid, waar zijn debuut teleurstellend was.

Poll: Vind jij dat PSG uitgesloten moet worden?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Kylian Mbappé

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024