Het is zover: 'Atlético Madrid hakt pijnlijke knoop door over Vermeeren'

Het is zover: 'Atlético Madrid hakt pijnlijke knoop door over Vermeeren'
Woensdag 21 augustus 2024 - 15:00   I   door Redactie

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Arthur Vermeeren uitgeleend bij Atlético Madrid. Dat hangt al een tijdje in de lucht, want de Rode Duivel komt er amper aan spelen toe. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De 19-jarige middenvelder, die voor 18 miljoen euro werd overgenomen van Antwerp, heeft moeite om door te breken in het team van Diego Simeone. Vermeeren staat bij Atlético momenteel lager in de pikorde, met spelers als Koke, Rodrigo De Paul en Marcos Llorente voor zich.

RB Leipzig, dat eerder al interesse toonde, is opnieuw in de markt voor Vermeeren. De Duitse club zoekt versterking voor het centrale middenveld, vooral vanwege de blessures van Xaver Schlager en Assan Ouédraogo. Leipzig is één van de Europese clubs die in gesprek is met de entourage van Vermeeren, naast Bayer Leverkusen en Marseille.

Atlético wil Vermeeren het liefst in La Liga houden en denkt aan een uitleenbeurt zonder optie tot aankoop. De club verwacht dat de huurder zijn loon overneemt en een huursom betaalt. Een beslissing over zijn toekomst wordt binnenkort verwacht.

Poll: Vind jij een uitleenbeurt de beste oplossing voor Vermeeren?

TAGS  I  Atlético Madrid  I  Arthur Vermeeren

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024