Kevin De Bruyne krijgt erg goed transfernieuws te horen

Kevin De Bruyne krijgt erg goed transfernieuws te horen
Dinsdag 20 augustus 2024 - 16:00   I   door Redactie

Manchester City begon het nieuwe seizoen met een 0-2 overwinning op het veld van Chelsea. Desondanks kijken de Citizens voor enkele versterkingen met oog op wat meer breedte in de selectie.

Kevin De Bruyne staat in Manchester opnieuw voor een loodzware kalender. Zo werd de Premier League reeds afgetrapt en is de Champions League terug op komst. Dit zal echter in een nieuw format zijn waardoor er weer wat meer matchen zullen worden gespeeld.

En hierdoor zullen er opnieuw wat blessures vallen. Om spanning te vermijden wordt nu dus al gekeken om wat versterkingen aan te trekken. City zou momenteel zelfs heel dicht bij de komst van İlkay Gündoğan staan.

Gündoğan trok in de zomer van 2022 naar FC Barcelona, maar moet daar nu weer vertrekken. Dit omdat de Catalanen zijn salaris niet meer kunnen betalen. Manchester City lijkt hem nu echter een oplossing te bieden.

Naast de Engelsen tonen ook enkele Saoedische en Qatarese-clubs interesse in hem. Afwachten of De Bruyne zijn ex-ploeggenoot straks dus ziet terugkeren.

Poll: Wint City voor het vijfde seizoen op rij de landstitel?

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024