Absolute toptransfer in de maak: 'Erg grote naam op weg naar Antwerp'

Absolute toptransfer in de maak: 'Erg grote naam op weg naar Antwerp'
Zondag 11 augustus 2024 - 16:00   I   door Redactie

Antwerp heeft sinds dat Mark van Bommel er aan het roer stond heel wat Nederlands talent in de ploeg gehad. Denk onder meer aan Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs. Van Bommel mag dan wel weg zijn, toch denkt het opnieuw aan een Nederlander.

Gazet van Antwerpen weet namelijk dat Antwerp volop bezig is met het dossier van Jairo Riedewald. De drievoudig Nederlands international is transfervrij op te pikken nadat zijn contract bij Crystal Palace eind juni afliep.

Met de interesse in Riedewald is het wel duidelijk dat Marc Overmars nog steeds zijn invloed heeft op het transferbeleid van The Great Old. De technisch directeur mag dan wel op non-actief staan, dat Antwerp opnieuw gelinkt wordt aan een grote naam uit het Nederlandse voetbal lijkt geen toeval. 

Journalist David Van den Broek weet dat Antwerp de deal nu zo snel mogelijk wil afronden. Of de 27-jarige defensieve middenvelder zelf oren heeft naar een overstap naar Antwerpen is niet geweten. Bij Antwerp zou Riedewald de vervanger kunnen worden van Alhassan Yusuf, die de club lijkt te verlaten.

Poll: Een goede zet van Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Jairo Riedewald

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024